0
Your Cart

about me

Hey, ik ben Kristof Van de Reck

de drijvende kracht achter ethos ceramics.

In 2020 geraakte ik gepassioneerd door keramiek en er was geen weg terug. Snel was mijn zolderatelier te krap, dus sinds 2023 zit ik in mijn nieuwe stek in Deurne. Daar maak ik niet alleen mijn eigen keramiek, maar geef ik ook workshops.

Waarom ‘ethos’?

Ethos staat voor karakter en gewoonte, en dat zie je in alles wat ik doe. Ik maak spullen die jouw dagelijkse momenten net dat tikje specialer maken. Of het nu een koffiemok is of een schaal voor een verjaardagsfeest, mijn minimalistische designs zijn gemaakt om te imponeren zonder te overheersen.

Wat de workshops betreft: ik wil dat iedereen zich hier thuis voelt. Of je nu net begint of al ervaring hebt, de focus ligt op persoonlijke begeleiding in een ontspannen omgeving. Kleine groepen, grote aandacht. Ik geniet ervan om jouw skills naar een hoger niveau te tillen.

Dus, of je nu op zoek bent naar een uniek item voor je huis of zelf de handen uit de mouwen wil steken, bij ethos ceramics zit je goed. Check mijn werk eens uit of doe nog beter: schrijf je in voor een cursus en ervaar zelf de kick van iets creëren!

EN